Kategoria: Rolnictwo i ogrodnictwo -> Artykuły rolno-spożywcze -> Wyroby mleczarskie Kraj: Wszystkie Polecane produkty [Polska]Śmietana 12% homogenizowanaŚmietana 12% homogenizowana, pakowana w kubki 200ml;
opakowanie zbiorcze 16 szt.;
termin przydatności do spożycia - 14 dni.[...] [Polska]Śmietana spożywcza 18%Śmietana spożywcza 18% homogeni-zowana, pakowana w kubki 400ml;
opakowanie zbiorcze 12 szt.;
termin przydatności do spożycia - 14 dni.[...] [Polska]Twaróg stargardzki - śmietankowyTwaróg stargardzki - śmietankowy w opakowaniu vaccum o zawartości tłuszczu 55 % w s.m.;
masa netto 200g;
opakowanie zbiorcze 27 szt.;
termin przydatności do spożycia - 14 dni.[...] [Polska]Twaróg stargardzki - półtłustyTwaróg stargardzki - półtłusty w opakowaniu vaccum o zawartości tłuszczu 15 % w s.m.;
masa netto 200g;
opakowanie zbiorcze 27 szt.;
termin przydatności do spożycia - 14 dni.[...] [Polska]Twaróg stargardzki - chudyTwaróg stargardzki - chudy w opakowaniu vaccum;
masa netto 200g;
opakowanie zbiorcze 27 szt.;
termin przydatności do spożycia - 14 dni.[...] [Polska]Sernik na zimno SabrinaSernik na zimno "Sabrina" gotowy do spożycia słodki, wyborny deser. Produkowany jest z serka śmietankowego. Smak podkreśla pyszna gala-retka owocowa.
Sernik "Sabrina" dostępny jest w 150g puchar-kach.
Sernik "Sabrina" nie zawiera środków konserwu-jących. Termin przydatności do spożycia: 21dni.
Przechowywać w lodówce w temperaturze od 2 do 8 o C.
Opakowanie zbiorcze: 12 szt.[...] [Polska]Jogurt JOVI 250g/400gJogurty JOVI są bogatym źródłem witamin A i E (tzw. witaminy młodości) oraz witaminy D odpowiedzialnej za wchłanianie wapnia i fosforu w układ kostny. Zawierają pożądaną dla organizmu mikroflorę : bakterie probiotyczne (Lactobacillus Casei, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis) – żywe kultury bakterii, które gwarantują korzyści zdrowotne. Wprowadzone do przewodu pokarmowego eliminują niepożądaną mikroflorę, a inulina , dodawana w procesie produkcji jogurtu, stymuluje[...] [Polska]Jogurt pitny„JOGURT PITNY” to wysokiej jakości mleczny napój fermentowany zawierający żywe kultury szczepów bakterii jogurtowych, tj. Lactobacillus acidophillus, Bifidobacterium species, Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus. Dzięki ich właściwościom umożliwia spożywanie jogurtów nawet przez osoby cierpiące na nietolerancję laktozy.
Dzięki obecnym żywym kulturom bakterii jogurtowych jest idealnym źródłem łatwo przyswajalnych przez układ pokarmowy białek mlecznych, cennych[...] [Polska]Ser trzykrotnie mielony / wiaderkoSer trzykrotnie mielony / wiaderko - półtusty
Opakowanie: 500 g
Kod EAN: 5903767001318
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym: 6
Ilość sztuk na palecie: 600
Termin przydatności do spożycia: 17
[...] [Polska]Kefir Bio owocowy 0%Kefir Bio owocowy 0%tł. 400 g
Smaki: truskawkowy, leśny
Kod EAN: 5903767000342, 5903767001035
Ilość sztuk w opakowań zbiorczym: 9
Ilość opakowań zbiorczych na palecie: 120
Termin przydatności do spożycia: 25
SWW 2358, PKWiU. 15.51.52-30.10
[...] |
|